Visschotels

De Spakenburgse Visspecialist is uw adres voor heerlijk verse Vissalades en prachtig opgemaakte Visschotels. Wij bereiden alles met de meest verse producten. Met onze Vissalades wordt uw feest een waar succes. Kwaliteit staat bij ons dan ook voorop!

Wat dacht u bijvoorbeeld van een lekkere gourmet schotel, vol met de lekkerste soorten vis, zoals kabeljauw, grote garnalen en andere lekkernijen. Of een prachtig opgemaakt vissalade met een weelderige garnering aan vis zoals haring, gerookte zalm, gerookte paling, garnalen en andere smakelijkheden.

 

Visschotel de luxe

Voor een combinatie van salade met vis is er de keuze voor deze schotel. De schotel is in het midden gevuld met salade. Rondom de salade is de schaal gevuld met 5 a 6 soorten vis: paling, zalm, makreelfilet, garnalen, haring en evt kibbeling.Geef bij bestelling  aan welke salade u wilt: Huzaren, Tonijn of Zalm en het aantal personen.

Deze schotels zijn verkrijgbaar va €8,50 pp (geleverd va 3 personen)

 

 

Gourmetschotel.

Schotel bevat : Zalm, grote Garnalen, Tilapia, Meerval en Kabeljauw stukjes.Hierbij leveren wij een trio saus, bestaande uit: Ravigotte, Knoflook en Cocktail saus. Geef bij bestelling uw wensen aan en het aantal personen.

 Deze schotels zijn verkrijgbaar va €8,50 pp (geleverd va 3 personen)

 

 

 Bestelformulier schotels