Stichting MvK (Mannen voor KiKa)

Logo Stichting Mannen voor KiKa (1)Stichting MvK (Mannen voor KiKa),

een stichting die meer doet dan alleen investeren in kinderkanker onderzoek. #SamenStaanWeSterk

Er zijn vele goede doelen en stichtingen die steun en sponsoring kunnen gebruiken. Waarom steunen/helpen wij juist deze stichting?

Omdat deze nog vrij jonge stichting meer doet dan enkel investeren in het onderzoek naar kinderkanker. Deze stichting steunt oa KiKa maar gaat verder. Er worden evenementen georganiseerd waarvan een deel naar KiKa gaat. 100_4111Daarnaast kijken ze of ze voor een gezin waar een kind die nare ziekte heeft iets kunnen betekenen. Want niet enkel het kind wat ziek is, maar zeker ook broertjes, zusjes en de ouders hebben een zware tijd. In juni 2014 stuurden de mannen van MvK een gezin een heel weekend in juni weg naar de Efteling/Bosrijk. Tuurlijk willen de mannen meer gaan doen, iets anders iets unieks. Ideeën/suggesties of andere inbreng is natuurlijk altijd welkom.

Deze mannen zijn (naast hun werk) het hele jaar door actief met het bedenken, uitwerken en realiseren van acties en evenementen. Al verscheidene jaren waren de mannen bij “Landal het Vennenbos” te gast, om daar een evenement georganiseerd die een gehele dag duurden. Dit jaar (2015) zijn de mannen te gast bij Recreatiepark Ermerstrand , die de mannen ook sponsort met veel dingen. Alle benodigdheden die ze hiervoor gebruikt werden/worden, worden ook allemaal gesponsord door diverse bedrijven.

Ook wij helpen hier waar we kunnen, maar we kunnen dit niet alleen natuurlijk.

Wilt u ook een handje helpen, kijk dan even op de site van de mannen want Samen Staan We Sterk.

Stichting MvK www.stichtingmvk.nl