Zalmrolletjes met kruidenkaas

Zalmrolletjes met kruidenkaas
5 a 6 stuks
Write a review
Print
Ingredients
  1. 100 gr gerookte zalm
  2. handje vol rucolasla
  3. 1 pakje boursin
  4. 125 ml creme fraiche
  5. verse bieslook.
Instructions
  1. Meng de boursin en de creme fraiche door elkaar.
  2. Leg de plakjes zalm op de werktafel en leg ze een beetje over elkaar heen. Smeer deze plakjes nu in met het kaasmengsel. Rol deze op in een mooie rol en dit een half uur in de vriezer. Snij nu met een scherp mes de zalmrol in mooie plakjes. Leg iets sla op een amuse lepel en leg hierop een plakje van de zalmrol.
Notes
  1. Als variatie kunt u een ommelet flensje mee rollen als buitenkant.
  2. Vervang de sla ook eens door een dunne reep komkommer met wat dille erover.
De Spakenburgse Visspecialist http://www.de-visspecialist.nl/