Zalm zebra’s

Zalm zebra's
16 stuks
Write a review
Print
Total Time
1 hr
Total Time
1 hr
Ingredients
  1. 100 gram zachte boter
  2. 200 gram monchou
  3. 200 gram gerookte zalm
  4. zout
  5. gemalen peper uit de molen
  6. dille
  7. 8 sneetjes roggebrood.
Instructions
  1. Klop in een kom de boter en de monchou met de handmixer luchtig door elkaar.
  2. Spatel voorzichtig de in stukjes gesneden gerookte zalm erdoor.
  3. Voeg daarna de zout, peper en dille naar smaak toe.
  4. Smeer 6 sneetjes roggebrood royaal met het mengsel.
  5. Leg 2 x 3 sneetjes besmeerde roggebrood op elkaar met als laatste een onbesmeerd sneetje roggebrood.
  6. Druk dit een beetje aan, en laat de sneetjes vervolgens ongeveer 1 uur in de koelkast opstijven.
  7. Snij hierna de sneetjes roggebrood met de vulling met een scherp mes in 8 blokjes.
Notes
  1. Zorg voor een goed scherp mes en maak deze wat vochtig voor het doorsnijden.
De Spakenburgse Visspecialist http://www.de-visspecialist.nl/