Makreelmouse

Makreelmousse
8 Pers
Write a review
Print
Ingredients
  1. 1 eetlepel limoen/citroensap
  2. 200 gr gerookte makreelfilet
  3. 1 teentje knoflook
  4. 2 el mayonaise
  5. 125 ml creme fraiche
  6. 1 rode peper zonder zaadjes
  7. 1 zakje verse dille.
Instructions
  1. Maak de Makreelfilet schoon en prak deze met een vork en een kom.
  2. Voeg hier de knoflook, mayonaise, creme fraiche, 1 el limoensap en kleine stukjes van de peper toe.
  3. Knip de dille erboven en roer dit geheel tot een smeuige massa.
  4. Neem kleine amuse glaasjes en vul deze met de mousse. Garneer dit met kleine stukjes peper en dille.
Notes
  1. U kunt ook de makreel mousse in kleine tomaatjes of in amuseglaasjes doen. Altijd een succes met een verjaardag.
De Spakenburgse Visspecialist http://www.de-visspecialist.nl/