Koolvis met sour cream topping

Koolvis met sour cream topping
4 Pers
Write a review
Print
Ingredients
  1. 4 koolvisfilets
  2. zout en vers gemalen zwarte peper
  3. 125g zure room (sour cream)
  4. 1/4 theelepel knoflookpoeder
  5. 1/4 theelepel fijngesneden dille
  6. 50g fijn gemalen parmezaanse kaas
  7. 3 bosuitjes
Instructions
  1. Snijd de drie bosuitjes fijn, houd één gesneden bosui apart voor de garnering.
  2. Roer in een kom de zure room, knoflookpoeder en dille door elkaar. Voeg daar de geraspte Parmezaanse kaas en 2 gesneden bosuitjes aan toe.
  3. Leg de koolvisfilets in een ovenschaal.
  4. Verdeel het roommengsel gelijkmatig over de filets.
  5. Zet de ovenschaal in de oven (voorverwarmd 180°C) en verwarm gedurende circa 25 minuten.
Notes
  1. Bestrooi de filet vlak voor serveren met bosuitjes.
  2. U kunt de knoflookpoeder ook vervangen door knoflook puree, let er wel op dat deze sterker is als de poedervorm.
De Spakenburgse Visspecialist http://www.de-visspecialist.nl/