Kabeljauwschotel met broccoli en rösti

Kabeljauwschotel met broccoli en rösti
4 Pers
Write a review
Print
Cook Time
25 min
Cook Time
25 min
Ingredients
  1. 600 gr kabeljauw
  2. 500 gr broccoli
  3. 125 gr broccoli -
  4. 4 el mayonaise
  5. 100 gr geraspte kaas
  6. 2 el chilipoeder
  7. 2 el italiaanse kruiden
  8. 450 gr diepvries rösti
  9. zout en peper.
Instructions
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Kook de broccoli met zout ongeveer 5 min beetgaar.
  3. Snijd de kabeljauw in 12 stukken en bestrooi ze met zout en peper.
  4. Leg de stukken kabeljauw en de uitgelekte broccoli in een ingevette ovenschaal.
  5. Klop de slagroom
  6. Schep hier de mayonaise, de chillipoeder, de italiaanse kruiden en de helft van de geraspte kaas door.
  7. Doe de helft hiervan over de kabeljauw en de broccoli.
  8. Doe door de andere helft van dit mengsel de rösti, en doe dit eveneens over de kabeljauw en broccoli
  9. Strooi als laatste de rest van de kaas erover en laat dit geheel ongeveer 25 min goudbruin worden.
De Spakenburgse Visspecialist http://www.de-visspecialist.nl/