Garnalensalade

Garnalensalade
1 Pers
Write a review
Print
Ingredients
  1. 3 mooie blaadjes rode sla
  2. 3 blaadjes rode friseesla
  3. 50 gram gekookte haricots verts
  4. 40 gram grijze garnalen (Stellendammertjes)
  5. 1 plakje gerookte zalm
  6. 3 stukjes ananas
  7. 1 grote garnaal
  8. 3 cl. balsamico
  9. verse bieslook
  10. peper en zout
Instructions
  1. Meng de garnalen, de boontjes, de balsamico en wat peper en zout.
  2. Schik de rode sla in stervorm op een diep bord en schep de garnalen/boontjes er op.
  3. Steek de rode roosjes friseesla achter de rode sla.
  4. Verdeel de in reepjes gesneden zalm over de boontjes en leg de stukjes ananas ertussen.
  5. Geef de gamba een mooi plekje en strooi de bieslook er over
  6. sprenkel er een beetje vinaigrette er over.
De Spakenburgse Visspecialist http://www.de-visspecialist.nl/