broodje zalm uit de oven

broodje zalm uit de oven
4 Pers.
Write a review
Print
Ingredients
  1. 4 bolletjes naar keuze
  2. 4 eieren
  3. 4 plakken gerookte zalm
Instructions
  1. 1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd de bovenkant van de harde broodjes.
  2. 2. Haal dan de inhoud eruit. Kwast de binnenkant met gesmolten boter en leg een plakje zalm erin en rondom. Doe dit niet te netjes want zo kan het ei dadelijk nog wel iets weg kan lopen in het broodje. Breek een ei erin.
  3. 3. Doe het broodje in de oven en bak gedurende 15-20 minuten. Strooi er de fijngehakte bieslook over.
Notes
  1. Een heerlijk luxe broodje die je kunt serveren als ontbijt of lunch. Het broodje maak je af met wat bieslook. Eventueel kun je de bovenkant mee roosteren en in lange vingers snijden om in het eigeel te dopen.
De Spakenburgse Visspecialist http://www.de-visspecialist.nl/